ΑΘΗΝΑ
20:40
|
24.04.2024
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, διαψεύδει κατηγορηματικά τα τουρκικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα τις ειδήσεις που αφορούν σε τραυματίες μετανάστες από ελληνικά πυρά κατά τη διάρκεια…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, διαψεύδει κατηγορηματικά τα τουρκικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα τις ειδήσεις που αφορούν σε τραυματίες μετανάστες από ελληνικά πυρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στις Καστανιές.

«Πριν από λίγο μιλούσαν για τραυματίες, τώρα μιλούν για νεκρό. Δεν υπάρχει κανένα περιστατικό με πυρά από τις ελληνικές αρχές, ανέφερε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, κατηγορώντας τα τουρκικά ΜΜΕ για διασπορά ψευδών ειδήσεων».

«Η τουρκική πλευρά κατασκευάζει και διοχετεύει ψευδείς ειδήσεις σε βάρος της χώρας μας. Ακόμη μια τέτοια ψευδή είδηση κατασκεύασαν σήμερα με δήθεν τραυματίες από ελληνικά πυρά. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Επειδή τα fake news δεν έχουν τελειωμό, ενώ πριν από λίγο μιλούσαν για τραυματίες, τώρα μιλούν για νεκρό, επιβεβαιώνω ξανά την προηγούμενη διάψευσή μου: Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιστατικό με πυρά από ελληνικές αρχές».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα