ΑΘΗΝΑ
06:54
|
18.05.2024
Ανακοινώνθηκαν 14 νέα κρούσματα κορονοϊού από το Υπουργείο Ύγείας. Στα 45 ανέρχονται πλέον τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα 45 ανέρχονται πλέον τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ανακοινώνθηκαν 14 νέα κρούσματα κορονοϊού από το Υπουργείο Ύγείας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Σωτήρη Τσιόρδα, τα 11 άτομα προέρχονται από το γκρουπ που ταξίδεψε στους Αγίους Τόπους μαζί με τον 66χρονο από την Πάτρα. Η υγεία του 66χρονου έχει επιδεινωθεί και είναι πλέον διασωληνωμένος.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε ο κ. Τσιόδρας, παρατείνονται για άλλες δύο εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 20 Μαρτίου, τα μέτρα που είχαν ληφθεί την περασμένη Τετάρτη στις περιοχές Ηλείας, Αχαϊας και Ζακύνθου και τα οποία αφορούσαν το κλείσιμο των σχολείων και την αναστολή λειτουργίας όλων των χώρων συνάθροισης. Επιπλέον, εφεξής αναστέλλονται όλες οι οργανωμένες εκδρομές από και προς τις πληττόμενες περιοχές μέχρι νεωτέρας. Επίσης, όλες οι προγραμματισμένες αθλητικές εκδηλώσεις που αφορούν ομάδες και συλλόγους των τριών περιοχών θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεωτέρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα