ΑΘΗΝΑ
12:00
|
16.04.2024

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Νταγκ Κόλινς εξέδωσε σήμερα δελτίο τύπου όπου ανακοίνωσε ότι τίθεται εθελουσίως σε καραντίνα, επειδή εκτέθηκε στον κορονοϊό στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ λίγες […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Νταγκ Κόλινς εξέδωσε σήμερα δελτίο τύπου όπου ανακοίνωσε ότι τίθεται εθελουσίως σε καραντίνα, επειδή εκτέθηκε στον κορονοϊό στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ λίγες μέρες αργότερα είχε μια συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κ. Κόλινς ανέφερε ότι κατόπιν ενημέρωσής του ότι είχε φωτογραφηθεί με σε συνέδριο του κόμματός του με ένα πρόσωπο το οποίο στη συσνέχεια βρέθηκε θετικό στον Covid-19. “Αν και αισθάνομαι απολύτως καλά και δεν έχω κανένα σύμπτωμα, αποφάσισα να τεθώ εθελουσίως σε καραντίνα (…) από σύνεση” δήλωσε ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής.

Σημειώνεται ότι ο Κόλινς συνόδευσε την Παρασκευή τον Ντόναλντ Τραμπ σε μια επίσημη επίσκεψη, όπου εμφανίστηκε ακριβώς από πίσω από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα