ΑΘΗΝΑ
13:51
|
25.04.2024

Τρεις άνδρες ηλικίας 46, 52 και 60 ετών κατηγορούνται σε αντίστοιχο αριθμό υποθέσεων που διερεύνησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΔΗΕ), για τις οποίες σχηματίστηκαν […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρεις άνδρες ηλικίας 46, 52 και 60 ετών κατηγορούνται σε αντίστοιχο αριθμό υποθέσεων που διερεύνησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΔΗΕ), για τις οποίες σχηματίστηκαν δικογραφίες. Οι δύο από τους κατηγορούμενους συνελήφθησαν.

Οι τρεις δράστες, κάτοικοι Αθηνών, εντοπίστηκαν με πλήθος υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Σε αστυνομικές έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά, 5 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και εξωτερικό μέσο αποθήκευσης τύπου USB, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή και των τριών στην παράνομη δραστηριότητα. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις βρέθηκε πλήθος αρχείων (βίντεο) με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, πράξη για την οποία συνελήφθησαν ο 52χρονος και ο 60χρονος.

Ο 52χρονος και ο 60χρονος αφού συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, ενώ για την υπόθεση που αφορά τον 46χρονο, η δικογραφία τακτικής διαδικασίας υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα