ΑΘΗΝΑ
21:42
|
18.04.2024

Ο ΟΑΣΑ προβαίνει στην εντατικοποίηση των μέτρων προστασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, σύμφωνα με νέα αναλοίνωσή του. […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ΟΑΣΑ προβαίνει στην εντατικοποίηση των μέτρων προστασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, σύμφωνα με νέα αναλοίνωσή του.

Διενεργούνται καθημερινά πρόσθετες απολυμάνσεις οχημάτων και συρμών από εξειδικευμένα συνεργεία, με χρήση ειδικών σκευασμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για την προστασία τόσο του επιβατικού κοινού όσο και των εργαζομένων.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα σημεία στήριξης των επιβατών, και στα σημεία με τα οποία έρχονται σε επαφή οι επιβάτες, ενώ για την προστασία των εργαζομένων προχώρησε στην προμήθεια αντισηπτικών, τα οποία τοποθετήθηκαν σε όλους τους χώρους στους οποίους βρίσκονται οι εργαζόμενοι, καθώς και στη παροχή αντισηπτικών σε όλους τους οδηγούς. Ενημερωτικά μηνύματα δε, με οδηγίες προστασίας και προσωπικής υγιεινής, προβάλλονται σε όλες τις οθόνες των αστικών συγκοινωνιών.

“Ο Οργανισμός λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων. Τα εξειδικεύουμε ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης, αλλά και τις κατευθύνσεις της Πολιτείας και καλούμε το επιβατικό κοινό να ακολουθεί και εκείνο με τη σειρά του τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον κορονοϊό” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Νίκος Αθανασόπουλος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα