ΑΘΗΝΑ
02:27
|
27.07.2024
Η διακοπή των γυρισμάτων και των εργασιών ισχύει για 15 μέρες, επηρεάζεται το 'Stranger Things'.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις μέρες που ‘Μένουμε Σπίτι‘, το Netflix είναι για πολύ κόσμο η Νο 1 παρηγοριά, ο πιο ευχάριστος τρόπος να περάσουν οι ώρες του εγκλεισμού και του αυτοπεριορισμού. Η πανδημία του κορονοϊού, όμως, δεν άφησε ανεπηρέαστο τον ψηφιακό κολοσσό της ψυχαγωγίας.

Όπως επιβεβαίωσαν εκπρόσωποι του δικτύου, το Netflix ‘παγώνει’ τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές του παραγωγές σε ΗΠΑ και Καναδά για τις επόμενες δύο εβδομάδες, συμμορφούμενο με τα μέτρα που επιβλήθηκαν στις ΗΠΑ αφότου η χώρα κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Διακοπή εργασιών και για την Disney, η οποία ενημέρωσε πως “παρότι δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 ανάμεσα στους εργαζόμενους στις παραγωγές μας, λαμβάνοντας υπόψιν τις τρέχουσες συνθήκες και σκεπτόμενοι πάνω απ’ όλα το καλό των τεχνικών και των ηθοποιών μας, πήραμε την απόφαση να διακόψουμε για ένα διάστημα την παραγωγή κάποιων από τα live action films που ετοιμάζαμε αυτήν την περίοδο”.

Στην ανακοίνωση της Disney δεν αναφέρεται ημερομηνία επανέναρξης των γυρισμάτων και των παραγωγών, εδώ η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει ακόμα τι θα συμβεί με τη διανομή των ταινιών που έχουν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheVerge.com, ανάμεσα στις παραγωγές της Disney που παγώνουν είναι και η ‘Μικρή Γοργόνα’. Από το Netflix επηρεάζονται σίγουρα το ‘Stranger Things’ και το ‘Grace and Frankie’, ενώ πολλές ακόμα σειρές βρίσκονται σε διάφορα στάδια της παραγωγής τους και ίσως χρειαστεί να σταματήσουν για λίγο.

Η Disney έχει ήδη σφραγίσει τα περισσότερα θεματικά πάρκα της στις ΗΠΑ, ενώ έχει αναβληθεί και η διανομή πολλών κινηματογραφικών ταινιών στις αίθουσες, ανάμεσά τους η ‘Mulan’, το ‘No Time to Die’ (είναι η τελευταία ταινία του James Bond franchise) και η 9η συνέχεια των ‘Fast and Furious’. Από προχθές έχουν σταματήσει και τα γυρίσματα της κινηματογραφικής βιογραφίας του Έλβις (σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν), αφού ο Τομ Χανκς που συμμετέχει στην ταινία διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα