ΑΘΗΝΑ
13:03
|
16.01.2022

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ δήλωσε σήμερα την πρόθεση των ηγετών των κρατών της Ομάδας των Επτά (G7) για συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστεί […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ δήλωσε σήμερα την πρόθεση των ηγετών των κρατών της Ομάδας των Επτά (G7) για συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστεί αυτή η υγειονομική κρίση λόγω κορονοϊού.

“Ήταν η ευκαιρία να εκφράσουμε μια ισχυρή πολιτική βούληση να αντιμετωπίσουμε μαζί αυτή την κρίση, να συντονιστούμε, να συνεργαστούμε σε διαφορετικούς τομείς. Για εμάς, η προτεραιότητα είναι η υγεία των πολιτών μας”, είπε ο κ. Μισέλ σε συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης των ηγετών της G7.

Ο Μισέλ αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες των ερευνητές στην αναζήτησή τους για ένα εμβόλιο, λέγοντας ότι η ΕΕ εργάζεται σκληρά για να τους στηρίξει.

“Ήταν επίσης η ευκαιρία κατά τη διάρκεια αυτής της τηλεδιάσκεψης να αποφασίσουμε να συνεργαστούμε περισσότερο ώστε να μπορέσουμε το ταχύτερο δυνατό να καταγράψουμε συγκεκριμένη πρόοδο, που είναι επίσης πολύ σημαντική”, συμπλήρωσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δικό_σας_συνάδελφοι

Ατέλειωτο το πάρτι και ανεξάντλητη η φαντασία των χρηστών του Τουίτερ με τα χάσταγκ #δικό_σας_συνάδελφοι και #γ@μιέσ@ι Μητσοτάκη. Αφορμή έδωσε και πάλι ο Χρήστος Δάντης.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα