ΑΘΗΝΑ
06:40
|
20.04.2024

Τα τεστ κορονοϊού θα γίνονται δωρεάν, δήλωσε η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Τατιάνα Γκολίκοβα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμία έλλειψη σε τεστ κορονοϊού στη […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα τεστ κορονοϊού θα γίνονται δωρεάν, δήλωσε η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Τατιάνα Γκολίκοβα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμία έλλειψη σε τεστ κορονοϊού στη Ρωσία.

Οι περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα πρέπει να προτείνουν έως τις 17 Μαρτίου, τα εργαστήρια που υπάρχουν σε ιατρικά ιδρύματα της δικαιοδοσίας τους στα οποία θα γίνονται τα τεστ.

Σύμφωνα με την Γκολίκοβα «τα πρώτα συμπεράσματα μιας τέτοιας διευρυμένης συνεργασίας» προγραμματίζεται να εξαχθούν στις 23 Μαρτίου.

Η ίδια διευκρίνισε ότι στα εργαστήρια θα γίνονται οι αναλύσεις, αλλά παράλληλα «τα δείγματα θα τα παραλαμβάνουν οι πρωτοβάθμιες μονάδες υγείας, ενώ τα εργαστήρια δεν θα έρχονται σε επαφή με τον κόσμο».

Η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης είπε επίσης ότι στα ήδη υπάρχοντα τρία τεστ αναμένεται να προστεθεί ένα ακόμη τεστ, το οποίο αναμένεται να εγκριθεί εντός της εβδομάδος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα