ΑΘΗΝΑ
13:41
|
23.04.2024
Συνεχίζεται η κακοκαιρία και η πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και η πτώση της θερμοκρασίας και σήμερα Δευτέρα που θα γίνει αισθητή στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν χαμηλές στη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ βαθμιαία μεταβολή του καιρού θα γίνει και στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και το βόρειο Αιγαίο. Από το απόγευμα της Δευτέρας τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο όπου και θα εκδηλωθούν νεφώσεις, βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια, βόρειοι βορειοανατολικοί από 4 μέχρι 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο από 7 έως 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν.

Νεφώσεις θα έχει η Αττική  που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, με εκδήλωση τοπικών βροχών τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ,. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 3 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι ανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 7 και 12 βαθμούς κελσίου.

Για την Τρίτη προβλέπεται αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα