ΑΘΗΝΑ
02:57
|
25.04.2024

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα Δευτέρα τηλεδιάσκεψη με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα Δευτέρα τηλεδιάσκεψη με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για το κυβερνητικό σχέδιο και απάντησε στις ερωτήσεις του, τονίζοντας ότι εποικοδομητικές προτασεις είναι καλοδεχούμενες, τόσο από τον ίδιο όσο και από τα αρμόδια υπουργεία, ενώ συμφώνησαν κι οι δύο στη σημασία του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης έκανε τηλεδιάσκεψη με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ενημερώνοντάς την για το κυβερνητικό σχέδιο και απάντώντας στις ερωτήσεις της, ενώ αντήλλαξαν σκέψεις και προτάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.

“Στηρίζουμε την προσπάθεια της χώρας και την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων που προτείνουν τα αρμόδια όργανα με τους ειδικούς επιστήμονες. Τα μέτρα πρέπει να λαμβάνονται έγκαιρα και για όλες τις δραστηριότητες που επηρεάζουν τη διασπορά, χωρίς εξαιρέσεις, διότι αλλιώς αυτοαναιρούνται και ακυρώνονται”, είπε η κ. Γεννηματά στην συνομιλία της με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις επόμενες μέρες θα συνεχιστεί ο κύκλος των ενημερωτικών επαφών
του κ. Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον κορωνοϊό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα