ΑΘΗΝΑ
23:50
|
16.04.2024

Ετοιμάζεται το νέο πακέτο μέτρων, που θα αφορά τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα τζίρου λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες το μηνιαίο έκτακτο […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ετοιμάζεται το νέο πακέτο μέτρων, που θα αφορά τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα τζίρου λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μηνιαίο έκτακτο επίδομα προς τους εργαζόμενους θα είναι 400 ευρώ, ενώ παράλληλα θα καλύπτονται από το Κράτος οι ασφαλιστικές τους εισφορές, ενώ το μέτρο αυτό θα καλύψει τόσο εργαζόμενους επιχειρήσεων που έκλεισαν όσο και εργαζόμενους επιχειρήσεων που λειτουργούν μερικώς.

Στη συνέχεια θα ληφθούν μέτρα για επιχειρήσεις με πτώση τζίρου άνω του 50%, και έπειτα θα ληφθούν μέτρα για αυταπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και «μπλοκάκια», ενώ η εισήγηση είναι ό,τι μέτρο ισχύσει για τις επιχειρήσεις, ως προς την αναστολή φορολογικών- ασφαλιστικών υποχρεώσεων, να ισχύσει και για τα φυσικά πρόσωπα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα