ΑΘΗΝΑ
02:45
|
21.05.2024
Ραγδαία η αύξηση των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ισπανία. Καταγράφει τον τέταρτο αριθμό κρουσμάτων παγκοσμίως.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ραγδαία είναι η αύξηση των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ισπανία, καθώς καταγράφει τον τέταρτο αριθμό κρουσμάτων παγκοσμίως.

Σε ένα μόλις 24ωρο οι ισπανικές αρχές κατέγραψαν 2.000 νεά κρούσματα Covid-19.  Καταστήματα, εστιατόρια και σχολεία παραμένουν κλειστά σε μία προσπάθεια ανατροπής της ραγδαίας αύξησης.

Την απόκοσμη ηρεμία των δρόμων της χώρας και των μεγάλων πλατειών όπως η Puerta del Sol διαταράσσουν μόνο τα αστυνομικά οχήματα που παροτρύνουν τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Από το Σάββατο το βράδυ οι Ισπανοί βρίσκονται σε καραντίνα καθώς τους επιτρέπεται να βγουν από τα σπίτια τους μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Παράλληλα έχουν αναπτυχθεί και στρατιωτικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα οι οποίες συνδράμουν στο έργο της αστυνομίας συστήνοντας στους πολίτες να μείνουν μέσα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ισπανία ανέρχεται πλέον σε 11.178, ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν χθες ήταν 9.161. Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής οι θάνατοι ανέρχονται στους 491. Στη Μαδρίτη την πλέον πληγείσα περιοχή της χώρας τα κρούσματα ανέρχονται σε 4.165.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα