ΑΘΗΝΑ
06:58
|
27.04.2024

Έκλεισε οριστικά το περιαστικό δάσος του Σειχ Σου στην Θεσσαλονίκη, με απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας σε δήλωση του, εξήγησε την […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκλεισε οριστικά το περιαστικό δάσος του Σειχ Σου στην Θεσσαλονίκη, με απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας σε δήλωση του, εξήγησε την απόφαση αυτή, λέγοντας:

«Παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, παρά τις οδηγίες που έχουμε δώσει για αποφυγή των περιττών μετακινήσεων ορισμένοι επιμένουν εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού να συμπεριφέρονται αντικοινωνικά. Είναι χρέος μας να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να αποτρέψουμε με κάθε μέσο την εξάπλωση του κορωνοϊού. Σήμερα Κυριακή καταγράφεται μαζική συγκέντρωση πολιτών στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, αυξάνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Αποφάσισα να απαγορεύσω την κυκλοφορία στο Σέιχ Σου για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να μην επιτρέψουμε τη διάδοση του κορωνοϊού. Το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας και θα αστυνομεύεται διαρκώς για όσο διάστημα χρειαστεί. Απευθύνω εκ νέου έκκληση προς όλους για παραμονή στο σπίτι. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Μένουμε σπίτι».

Παράλληλα, ένα drone της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πετά από την Παρασκευή στην παραλία της Θεσσαλονίκης, καλώντας τον κόσμο, να τηρεί τα μέτρα προστασίας από τον Κορονοϊό και να περιορίσει τις μετακινήσεις του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα