ΑΘΗΝΑ
09:02
|
19.04.2024

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε απόψε την έναρξη μιας στρατιωτικής επιχείρησης, με το όνομα Resilience. Οι ένοπλες δυνάμεις θα κινητοποιηθούν για να βοηθήσουν τον […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε απόψε την έναρξη μιας στρατιωτικής επιχείρησης, με το όνομα Resilience. Οι ένοπλες δυνάμεις θα κινητοποιηθούν για να βοηθήσουν τον πληθυσμό να αντιμετωπίσει την κρίση της πανδημίας.

Η επιχείρηση “Ανθεκτικότητα” “θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην παροχή βοήθειας και υποστήριξης στον πληθυσμό και στις δημόσιες υπηρεσίες για να αντιμετωπίσουν την επιδημία”, στη μητροπολιτική Γαλλία αλλά και στα υπερπόντια εδάφη, είπε ο Μακρόν.

“Η ενότητα και το θάρρος θα μας επιτρέψουν να νικήσουμε, είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά αντέχουμε”, υπογράμισσε ο Γάλλος πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας συχνά ότι “είμαστε σε πόλεμο”.

Ο Μακρόν υποσχέθηκε ότι θα εφαρμοστεί ένα “σχέδιο μαζικών επενδύσεων” για τα νοσοκομεία αφου περάσει αυτή η κρίση, ενώ την Παρασκευή θα κάνει μια σύσκεψη με τα συνδικάτα των εργαζομένων και των εργοδοτών “για να προστατεύσουμε καλύτερα την εργασία”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα