ΑΘΗΝΑ
17:28
|
26.04.2024

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ νακοίνωσε μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, καθώς αυξάνονται οι θάνατοι εξαιτίας του κορονοϊού. Έως τις 12 Απριλίου οι κάτοικοι της […]

13 June 2018; An Taoiseach Leo Varadkar, T.D, on Centre Stage during day two of MoneyConf 2018 at the RDS Arena in Dublin. Photo by Eóin Noonan/MoneyConf via Sportsfile
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ νακοίνωσε μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, καθώς αυξάνονται οι θάνατοι εξαιτίας του κορονοϊού.

Έως τις 12 Απριλίου οι κάτοικοι της χώρας καλούνται να βγαίνουν από τα σπίτια τους μόνο για αγορές τροφίμων, επισκέψεις σε ιατρεία και φαρμακεία, σύντομη άσκηση και αναγκαίες επαφές με μέλη της οικογένειας. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η μετακίνηση άνω των 2 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας για οποιονδήποτε λόγο.

Σχεδόν όλα τα καταστήματα κλείνουν και οι συγκοινωνίες θα εξυπηρετούν μόνο όσους εργάζονται σε αναγκαίους κλάδους. Όσοι ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (ηλικιωμένοι, πάσχοντες από χρόνια νοσήματα) καλούνται να μην βγουν από τα σπίτια τους καθόλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα