ΑΘΗΝΑ
11:13
|
20.04.2024

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ικαρία, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊού.  Το κρούσμα αυτό αφορά έναν 25χρονο, γιο επιχειρηματία, ο οποίος είχε επιστρέψει στην Ελλάδα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ικαρία, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊού.  Το κρούσμα αυτό αφορά έναν 25χρονο, γιο επιχειρηματία, ο οποίος είχε επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αγγλία στις 12 Μαρτίου και στις 20 του μήνα, ταξίδεψε στην Ικαρία όπου και δεν τήρησε την 14ήμερη καραντίνα.

Ταξίδεψε στην Ικαρία μαζί με δυο ακόμη φίλους του, με το καράβι της γραμμής.  «Είναι λογικό να ανησυχούμε. Είναι έκδηλη η ανησυχία και στη δημοτική Αρχή και στους ανθρώπους του νησιού μας. Οι κάτοικοι προσπαθούν εδώ και μέρες να τηρούν πιστά όλα τα μέτρα, όμως τελικά συνέβη. Είναι άλλο να ακούς ότι υπάρχουν κρούσματα κάπου αλλού στη χώρα και άλλο να βρίσκονται τα κρούσματα έξω από την πόρτα σου. Όλοι πλέον ρωτούν πού πήγε αυτές τις μέρες και ποιον συνάντησε». Δήλωσε ο δήμαρχος Ικαρίας, Νίκος Καλαμπόγιας.

Ο 25χρονος έμενε στην βίλα τις οικογενείας στις Ράχες και από την Παρασκευή καταβάλλονταν προσπάθειας προκειμένου να μεταφερθεί με στρατιωτικό αεροπλάνο στην Αθήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα