ΑΘΗΝΑ
14:49
|
26.04.2024

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μοιάζει να τηρεί σχετικά ουδέτερες ισορροπίες στην σινο-αμερικανική κόντρα για την προέλευση του κορονοϊού. Έχει δηλώσει ότι δεν διαθέτει στοιχεία, που […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μοιάζει να τηρεί σχετικά ουδέτερες ισορροπίες στην σινο-αμερικανική κόντρα για την προέλευση του κορονοϊού. Έχει δηλώσει ότι δεν διαθέτει στοιχεία, που να επιβεβαιώνουν τους κινεζικούς ισχυρισμούς ότι κάποιο αμερικανικό στρατιωτικό πείραμα θα μπορούσε να είναι η αιτία για τη δημιουργία και τη διάδοση του ιού, ο οποίος θα μπορούσε να έχει φθάσει ως την Κίνα κατά τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες το φθινόπωρο του 2019, λίγο πριν καταγραφεί το πρώτο κρούσμα στη χώρα. Ωστόσο Μόσχα και Πεκίνο φαίνεται πως θα συνεχίσουν να πιέζουν τις ΗΠΑ να δώσει εξηγήσεις για τη δραστηριότητα των διεθνώς ανεξέλεγκτων στρατιωτικών βιολογικών εργαστηρίων της, μερικά από τα οποία «κληρονόμησε» η Ουάσιγκτον από την …ΕΣΣΔ, αφού οι σχετικές εγκαταστάσεις σε Γεωργία, Αρμενία και Ουκρανία, ήταν από τους πρώτους στόχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών μετά τη διάλυση της Σ.Ένωσης.
Ο δημοσιογράφος Αλεξέι Πουσκόφ, παρουσιαστής της εβδομαδιαίας αναλυτικής εκπομπής «Postscriptum» (υποτιτλήσαμε απόσπασμα της 28.03.2020), είναι ταυτοχρόνως πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ρωσικής Άνω Βουλής (Συμβουλίου της Ομοσπονδίας) και δεν μιλά ποτέ αστόχαστα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Celebrities στα εστιατόρια

Όταν δεν πολιτεύονται και βγαίνουν για φαγητό, οι επιχειρηματίες τρίβουν τα χέρια τους, οι σερβιτόροι έχουν ανάμεικτα συναισθήματα.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα