ΑΘΗΝΑ
20:46
|
08.05.2024
Ομάδες ΔΙΑΣ μεταβαίνουν στις τράπεζες και βάζουν τον κόσμο σε αποστάσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προβληματισμό, προκαλούν οι σημερινές εικόνες έξω από τραπεζικό κατάστημα στον Πειραιά, παρά τα μέτρα και τις συστάσεις για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 Συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν, από νωρίς το πρωί, έξω από τραπεζικό κατάστημα επί της λεωφόρου Δημοκρατίας χωρίς να κρατούν μεταξύ τους ασφαλείς αποστάσεις.

Οι περισσότεροι είπαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι στήθηκαν στην ουρά για να εισπράξουν την σύνταξή τους από το ταμείο της τράπεζας.

Δεν έλειψαν, μάλιστα, και περιπτώσεις όπου ορισμένοι συνταξιούχοι μπήκαν ανά δύο στο κουβούκλιο εισόδου στην τράπεζα.

Με αφορμή της εικόνες αυτές, το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ έδωσε εντολή σε ομάδες ΔΙΑΣ να μεταβαίνουν στις τράπεζες για να βάζουν τον κόσμο σε αποστάσεις. Η κατάσταση έχει ήδη βελτιωθεί σε ορισμένα υποκαταστήματα.

“Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται στο δρόμο για την επιτήρηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας, όπως και αστυνομικοί που ασχολούνται με την καταπολέμηση του εγκλήματος” ,επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Υπενθυμίζεται ότι οι ηλικιωμένοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και θα πρέπει να τηρούν ευλαβικά όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα