ΑΘΗΝΑ
23:57
|
21.05.2024
Με εντολή της κυβέρνησης, από την Τρίτη 31/03 ως τις 30/04 αναστέλλονται όλες οι μη απαραίτητες δραστηριότητες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από το πρωί της Τρίτης 31/03 το Μεξικό βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την επιβολή πιο αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας του Covid-19.

Ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα ξεπέρασε τα 1000 (1.094 σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας) και οι θάνατοι συνέχισαν που έχουν καταγραφεί από εξαιτίας του κορονοϊού είναι 28 (οκτώ το τελευταίο 24ωρο).

Αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας ζήτησαν να ανασταλούν όλες οι μη απαραίτητες δραστηριότητες ως την 30ή Απριλίου, ενώ το όριο των ανθρώπων που μπορούν να συμμετέχουν σε δημόσιες συγκεντρώσεις περιορίζεται σε 50. Οι άνθρωποι άνω των 60 ετών και όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τη σύσταση των αρχών και να μείνουν σπίτι.

Το μεξικανικό υπουργείο Υγείας εξέφρασε την ελπίδα ότι οι πολίτες θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους σταδιακά μετά την 30ή Απριλίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα