ΑΘΗΝΑ
07:19
|
25.04.2024
Το πρωί της Παρασκευής κατέληξε 72χρονη από την Εορδαία, τρίτο θύμα του Covid-19 από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλη μία γυναίκα έχασε τη ζωή της την Παρασκευή λόγω του κορονοϊού, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων του ιού στην Ελλάδα στα 56.

Πρόκειται για μία 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας, που ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Το συμβάν έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες, και πρόκειται για τον 3ο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό από την Εορδαία.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων πανελλαδικά πλέον είναι 56, με τους 15 να είναι από τη Δυτική Μακεδονία (7 στην ΠΕ Καστοριάς και 8 στην ΠΕ Κοζάνης).

Νωρίτερα την Παρασκευή είχαν ανακοινωθεί οι θάνατοι δύο ανδρών που είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Πρόκειται για έναν άνδρα 66 ετών από το Μαυροβούνι Πέλλας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Εδέσσης και έναν 78χρονο από τον Εχίνο Ξάνθης που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Όπως ανέφερε, στην πρωινή εκπομπή του MEGA, o Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δάνης Τζαμτζής, ο άτυχος 65χρονος είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό πριν από μερικές ημέρες και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής από ανακοπή καρδιάς.

Πρόκειται για το δεύτερο θύμα κορονοϊού στην περιοχή της Πέλλας. 

Λίγο αργότερα η ΕΡΤ μετέδωσε ότι κατέληξε ένας 78χρονος από τον Εχίνο Ξάνθης, που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο από covid 19 στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι η κοινότητα Εχίνου είναι σε καραντίνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα