ΑΘΗΝΑ
10:42
|
24.01.2021
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Βοΐου, την τελευταία εβδομάδα δεν καταγράφηκε νέο κρούσμα στα δύο χωριά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έληξε από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας η καραντίνα στους οικισμούς Δραγασιά και Δαμασκηνιά του νομού Κοζάνης που είχε τεθεί στις 16 Μαρτίου, στο πλαίσιο των μέτρων ανάσχεσης της εξάπλωσης του κορωνοϊού.   

Όπως ενημέρωσε το γραφείο του Δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή, “την τελευταία εβδομάδα κανένα κρούσμα σε όλο το Δήμο δεν βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό” κάτι που οδήγησε στην άρση του καθεστώτος περιορισμού κυκλοφορίας από και προς τους δύο οικισμούς.   

Ο δήμαρχος, ωστόσο, εφιστά την προσοχή στους πολίτες, επαναλαμβάνοντας πως για το σύνολο των κατοίκων του Δήμου συνεχίζουν να ισχύουν οι περιορισμοί μετακίνησης όπως έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση.   

Αναλυτικά η ενημέρωση του δήμου: “Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι αύριο από 6:00 προ μεσημβρίας παύει να ισχύει το καθεστώς του περιορισμού κυκλοφορίας από και προς τους οικισμούς Δραγασιά και Δαμασκηνιά.  

Την τελευταία εβδομάδα κανένα κρούσμα σε όλο το Δήμο δεν βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό γεγονός που μας κάνει όλους πιο αισιόδοξους. Ταυτόχρονα δικαιώνει την συνολική στάση και προσπάθειά μας και ιδιαίτερα των κατοίκων των χωριών μας έναντι αυτής της απειλής ανταμείβοντας την υπομονή και το κουράγιο τους. Για να μην πάνε όλοι οι κόποι μας χαμένοι συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, ελπίζοντας το συντομότερο να βγούμε από αυτήν την μάχη νικητές με τις λιγότερες απώλειες.  

Για το σύνολο των κατοίκων του Δήμου συνεχίζουν να ισχύουν οι περιορισμοί μετακίνησης όπως έχουν ανακοινωθεί. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία η μετακίνηση προς και από τους όμορους δήμους Άργους Ορεστικού, Γρεβενών και Κοζάνης εξαιρουμένων όσων έχουν βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου η άλλη ειδική άδεια και μόνο. Δηλαδή απαγορεύεται η μετακίνηση για αγορές, επισκέψεις σε συγγενείς ή οποιαδήποτε άλλο λόγο. Εφιστούμε την προσοχή, καθώς οι παραβάτες σύμφωνα με το νόμο και μετά την αυστηροποίηση των μέτρων διώκονται από τις αρχές και επιβάλλονται υψηλότατα πρόστιμα”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα