ΑΘΗΝΑ
07:51
|
17.05.2024
Η κατάστασή της είναι σταθερή. Νεκρός από κορονοϊό και ο Patrick Francfort των Gibson Brothers.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Μάριαν Φέιθφουλ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου αφού βρέθηκε θετική στον νέο κορωνοϊό, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Ο μάνατζέρ της, Francois Ravard, επιβεβαίωσε ότι  βρίσκεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου, σημειώνοντας πως η κατάσταση της τραγουδίστριας είναι σταθερή και πως ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

Η στενή φίλη της , Πένι Αρκείντι, δήλωσε στο Rolling Stone ότι η τραγουδίστρια βρισκόταν σε απομόνωση στο σπίτι της ακολουθώντας τις οδηγίες του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά καθώς εμφάνισε βήχα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται με πνευμονία.

“Έχει ξεπεράσει και έχει επιβιώσει από τόσα πράγματα στη ζωή της, περιλαμβανομένου του να είναι η Μάριαν Φέιθφουλ, που θα ήταν τραγωδία αν χανόταν από έναν ιό”, έγραψε σε ανάρτησή της η Σουζάνα Βεντούρα, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Πένι Αρκέιντ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική smoky χροιά, έχει μια μακρά ιστορία ζητημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της ηπατίτιδας C – μια κατάσταση που πολέμησε για δεκαετίες – αλλά και του καρκίνου του μαστού – 2016. Η Φέιθφουλ είχε αντιμετωπίσει επίσης στο παρελθόν προβλήματα νευρικής ανορεξίας αλλά και κατάχρησης ναρκωτικών .

Η Μαριάν Φέιθφουλ, τελευταία κυκλοφορία της οποίας ήταν το  Negative Capacity το 2018, είναι ένα από τα πρόσφατα κρούσματα του κορονοϊού που έχει προκαλέσει τον θάνατο πολλών ακόμη δημοφιλών καλλιτεχνών όπως του pop τραγουδιστή και παραγωγού Adam Schlesinger (γεννημένος το ’67) του country τραγουδιστή Joe Diffie, του πατριάρχη της τζαζ Ellis Marsalis Jr., του βετεράνου της άφρο τζαζ Manu Dibango, του Alan Merrill, τραγουδιστή και co-writer του ‘I Love Rock ‘n’ Roll’ αλλά και του Patrick Francfort, ντράμερ και τραγουδιστή των Gibson Brothers ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, σε ηλικία 63 ετών.

Να σημειωθεί ότι και ο country-folk τραγουδιστής John Prine νοσηλεύεται επίσης με το COVID-19.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα