ΑΘΗΝΑ
03:17
|
21.05.2024
Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον εντοπισμό της σορού του 8χρονου γιου της, Γκίντεον.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με το Associated Press, μετά από αρκετές μέρες ερευνών, εντοπίστηκε και ανακτήθηκε η σορός της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚίν.

 Η 46χρονη εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και κόρη της Αμερικανίδας πολιτικού Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, αγνοούνταν μαζί με τον 8χρονο γιό της Γκίντεον, από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το κανό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους στο Τσέσαπικ Μπέι της περιοχής Μέριλαντ.

Τόσο η Μέιβ όσο και ο μικρός Γκίντεον θεωρούνταν νεκροί, καθώς τα εναέρια και υποβρύχια μέσα που διενεργούσαν την έρευνα δεν βρήκαν κανένα ίχνος τους.

Το κανό, στο οποίο επέβαιναν, εντοπίστηκε από τις Αρχές που διενεργούσαν τις έρευνες, το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό πρακτορείο, η σορός της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚίν βρέθηκε περίπου 4 χλμ μακριά από την οικία της μητέρας της, στο Σέιντι Σάιντ του Μέριλαντ. Όπως αποκάλυψε ο σύζυγος της Ντέιβιντ ΜακΚίν, η οικογένεια εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού είχε επιλέξει να απομονωθεί στην εξοχική κατοικία της, όπου τα παιδιά τους θα είχαν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Οι αρμόδιες αρχές δήλωσαν ότι η αναζήτηση για τη σορό του 8χρονου Γκίντεον θα συνεχίστεί και σήμερα, Τρίτη.

Η οικογένεια Κένεντι, μιά από της δημοφιλέστερες οικογένειες της αμερικανικής πολιτικής ζωής, έχει βιώσει πολλές τραγωδίες.

Το 1963 ο Αμερικανός πρόεδρος Τζον Κένεντι δολοφονήθηκε στο Ντάλας του Τέξας.

Το 1968 δολοφονήθηκε στο Λος Αντζελες ο αδερφός του και γερουσιαστής Ρόμπερτ-Μπομπ-Κένεντι.

Το Ιούνιο του 1999, ο Τζον Κένεντι, ο γιος του JFK χάθηκε όταν το ιδιωτικό του αεροσκάφος έπεσε σε ακτή του Ατλαντικού.

Το 2012 η Μαίρη Ρίτσαρντσον Κένεντι βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της σε ένα από τα πιο πλούσια προάστια της Νέας Υόρκης.

Τον Αύσουστο του 2019, η 22χρονη εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι, Σίρσε Κένεντι Χιλ, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα