ΑΘΗΝΑ
16:15
|
12.05.2024

O Γιάννης Βαρουφάκης πήγε στην Αίγινα και αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν για να ρωτήσουν αν έχει τα απαραίτητα έγγραφα μαζί […]

ÓõæÞôçóç êáé øÞöéóç åðß ôçò áñ÷Þò, ôùí Üñèñùí êáé ôïõ óõíüëïõ ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ ôïõ Õðïõñãåßïõ Õãåßáò "Ðñüëçøç, ðñïóôáóßá êáé ðñïáãùãÞ ôçò õãåßáò - ÁíÜðôõîç ôùí õðçñåóéþí äçìüóéáò õãåßáò", ôçí Ôñßôç 10 Ìáñôßïõ 2020. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

O Γιάννης Βαρουφάκης πήγε στην Αίγινα και αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν για να ρωτήσουν αν έχει τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του. Ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, επιβεβαίωσε το περιστατικό, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7.

Ο ίδιος ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, σχολιάζοντας το γεγονός μέσω του tweeter έγραψε στον λογαριασμό του: «Κάποιοι πειράχτηκαν πολύ που πήγα από την Αίγινα στη Βουλή την 9/4 να μιλήσω για το Eurogroup εκείνης της βραδιάς στο οποίο η κυβέρνηση “πούλησε” το ευρωομόλογο. Κι επειδή δεν είχαν τι να πουν για το οικονομικό επιχείρημα ξεσπάθωσαν που, μετά την ομιλία, επέστρεψα… σπίτι μου!»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα