ΑΘΗΝΑ
21:38
|
04.10.2023

Η Τουρκία συνεχίζει της προκλήσεις στο Αιγαίο, αφού Τουρκικές ακταιωροί επιχείρησαν να οδηγήσουν μια βάρκα με μετανάστες, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, στην θαλάσσια περιοχή […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Τουρκία συνεχίζει της προκλήσεις στο Αιγαίο, αφού Τουρκικές ακταιωροί επιχείρησαν να οδηγήσουν μια βάρκα με μετανάστες, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, στην θαλάσσια περιοχή των ακτών της Βόρειας Λέσβου.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος κατόπιν ενεργειών τόσο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου όσο και των επιχειρούντων στην εν λόγω περιοχή πραγματοποιήθηκαν επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας με τουρκικές αρχές και με τουρκικές ακταιωρούς, ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε σταδιακά, προκειμένου να παραλάβουν τους επιβαίνοντες της λέμβου, με αρνητικά αποτελέσματα.

Στην ανωτέρω περιοχή, στην οριογραμμή των ελληνικών χωρικών υδάτων, αναπτύχθηκε σταδιακά και ικανός αριθμός περιπολικών σκαφών του Λιμενικού.

Η λέμβος με τους αλλοδαπούς, η οποία δεν εισήλθε καθόλου στα ελληνικά χωρικά ύδατα, παρά τις προσπάθειες των τουρκικών ακταιωρών να την ωθήσουν εντός αυτών, περισυνελλέγει τελικά μεσημβρινές ώρες σήμερα από τουρκική ακταιωρό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα