ΑΘΗΝΑ
07:23
|
20.05.2024
Η Μαριάν Φέιθφουλ πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Λονδίνου 22 ημέρες μετά την εισαγωγή της για κορονοϊό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Μαριάν Φέιθφουλ, πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Λονδίνου την Τετάρτη, τρεις και πλέον εβδομάδες μετά την εισαγωγή της για κορονοϊό.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι η Μαριάν βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο, 22 ημέρες μετά την εισαγωγή της εξαιτίας των συμπτωμάτων του Covid-19. Θα συνεχίσει να αναρρώνει στο Λονδίνο”, ανέφερε ένας εκπρόσωπός της. “Η Μαριάν σας ευχαριστεί όλους για τα ευγενικά μηνύματα σας που σημαίνουν πολλά αυτή τη δύσκολη για τόσο πολλούς ανθρώπους στιγμή. Είναι επίσης βαθιά ευγνώμων σε όλο το προσωπικό του NHS που τη φρόντιζε στο νοσοκομείο και το οποίο, χωρίς αμφιβολία, της έσωσε τη ζωή”.

Στις 4 Απριλίου, ο μάνατζέρ της Francois Ravard, επιβεβαίωσε ότι η τραγουδίστρια εισήχθη σε νοσοκομείο του Λονδίνου για θεραπεία από τον κορονοϊό, σημειώνοντας ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν “σταθερή” και ότι”ανταποκρίθηκε στη θεραπεία”.

Η στενή φίλη της, Πένι Αρκείντ, είχε δηλώσει ότι η τραγουδίστρια βρισκόταν σε απομόνωση στο σπίτι της ακολουθώντας τις οδηγίες του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά καθώς εμφάνισε βήχα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε μετά την ανάπτυξη πνευμονίας.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, η στενή φίλη και συνεργάτης της Hal Willner κατέληξε από επιπλοκές που σχετίζονται με τον COVID-19.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική smoky χροιά, έχει μια μακρά ιστορία ζητημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της ηπατίτιδας C – μια κατάσταση που πολέμησε για δεκαετίες – αλλά και του καρκίνου του μαστού – 2016. Η Φέιθφουλ είχε αντιμετωπίσει επίσης στο παρελθόν προβλήματα νευρικής ανορεξίας αλλά και κατάχρησης ναρκωτικών .

Η Μαριάν Φέιθφουλ, τελευταία κυκλοφορία της οποίας ήταν το  Negative Capacity το 2018, κατάφερε να νικήσει τον ιό, πολλοί όμως δημοφιλείς καλλιτέχνες ανά τον κόσμο έχασαν τη μάχη με τη φονική πνευμονική νόσο όπως ο pop τραγουδιστής και παραγωγός Adam Schlesinger (γεννημένος το ’67), ο country τραγουδιστής Joe Diffie, ο πατριάρχης της τζαζ Ellis Marsalis Jr., ο βετεράνος της άφρο τζαζ Manu Dibango, ο Alan Merrill, τραγουδιστής και co-writer του ‘I Love Rock ‘n’ Roll’, ο Patrick Francfort, ντράμερ και τραγουδιστής των Gibson Brothers, ο country-folk θρύλος John Prine κ.ά..

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα