ΑΘΗΝΑ
05:13
|
26.10.2021
Περισσότερα μπλόκα σε εθνικές οδούς, παραδρόμους, αλλά και στα σημεία πρόσβασης σε Πάρνηθα, Υμηττό και Πεντέλη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενισχυμένα μέτρα προετοιμάζει η ελληνική αστυνομία για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, στο πλαίσιο των περιορισμών των μετακινήσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού.   

Ο φόβος, άλλωστε, των αρχών για μαζικές μετακινήσεις στην εξοχή και σε χωριά την Πρωτομαγιά, θεωρείται η βασική αιτία παράτασης των μέτων έως τις 4 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. θα ενισχύσει τους ελέγχους με 3.000 αστυνομικούς και δεκάδες περιπολίες σε όλους τους τομείς της Αττικής. Από τα μεγάφωνα των περιπολικών θα ακούγονται τα γνωστά ηχογραφημένα μηνύματα, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα πάρκα καθώς και άλλα σημεία στα οποία θα μπορούσε να προκληθεί συνωστισμός.   

Τα μπλόκα ελέγχου θα αυξηθούν παντού – σε εθνικές οδούς, παράδρομους και την Αττική οδό, ενώ ισχυρή θα είναι η παρουσία αστυνομικών και στις μεγάλες οδικές αρτηρίες εξόδου από τις μεγάλες πόλεις, ώστε να ανακοπεί η όποια ροή επίδοξων εκδρομέων προς τα κοντινά εξοχικά.   

Φραγμένοι θα είναι και οι δρόμοι προς τα βουνά γύρω από την Αθήνα, προκειμένου να ανασχετιστούν οι εξορμήσεις σε Πάρνηθα, Υμηττό και Πεντέλη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα