ΑΘΗΝΑ
10:50
|
19.10.2021
Διενεργείται ήδη δικαστική έρευνα, για να διαπιστωθεί αν υπηρξε παραβίαση των μέτρων πρόληψης κατά του Covid-19.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά μετά από καταγγελία πως στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας απέκρυψαν κρούσματα κορωνοϊού, ενδεχομένως θέτοντας σε κίνδυνο ζωές ασθενών και προσωπικού.  

Σύμφωνα με πληροφορίες τού dikografies.blogspot.com, η καταγγελία για την ύπαρξη κρουσμάτων κορωνοϊού τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά, έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας. Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να ελέγξουν την καταγγελία, με διενέργεια αυτοψίας στο χώρο του νοσοκομείου.  

Σήμερα το πρωί και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, σε επικοινωνία εισαγγελέα με τον ΕΟΔΥ, φέρεται να επιβεβαιώθηκαν δύο κρούσματα Covid-19 σε γιατρούς.   

Ήδη, διενεργείται δικαστική έρευνα, κατ΄αρχήν σε βάρος των υπευθύνων του νοσοκομείου, για να διαπιστωθεί αν υπηρξε παραβίαση των μέτρων πρόληψης για την διάδοση ασθενειών που προβλέπονται στο άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, καθώς επίσης γιά το αδίκημα της έκθεσης ανθρώπων σε κίνδυνο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα