ΑΘΗΝΑ
14:45
|
16.04.2024

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απείλησε την Ταχυδρομική Υπηρεσία με διακοπή της ομοσπονδιακής βοήθειας, εαν δεν αυξήσει τα τέλη για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απείλησε την Ταχυδρομική Υπηρεσία με διακοπή της ομοσπονδιακής βοήθειας, εαν δεν αυξήσει τα τέλη για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο Τραμπ έχει πολλές φορές κατηγορήσει το Ταχυδρομείο ότι έχει πολύ χαμηλές χρεώσεις για τα δέματα, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται από τις παραδόσεις για λογαριασμό εταιρειών όπως η Amazon και το eBay.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επανειλημμένα αναφερθεί επικριτικά στην εφημερίδα Ουάσιγκτον Ποστ, και προσωπικά στον ιδιοκτήτη της Τζεφ Μπέζος. Ο Μπέζος, που είναι και ιδιοκτήτης της Amazon, μετά την δημοσίευση μηνυμάτων και φωτογραφιών από το κινητό του το 2019, είχε κατηγορήσει την ταμπλόιντ εφημερίδα National Enquirer ότι εξυπηρετεί τα πολιτικά σχέδια του Τραμπ.

Στις δηλώσεις του ο Τραμπ κάλεσε την Ταχυδρομική Υπηρεσια να τετραπλασιάσει τις χρεώσεις των δεμάτων, διαφορετικά δεν θα εγκρίνει την οικονομική βοήθεια ύψους 10 δισ. δολαρίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα