ΑΘΗΝΑ
16:46
|
09.05.2024

Στην Ελλάδα επιστρέφουν μετά από μήνες ομηρίας στο Τζιμπουτί της Αφρικής οι τρεις εναπομείναντες Έλληνες ναυτικοί, μετά τις συντονισμένες προσπάθειες των υπουργείων Εξωτερικών και Ναυτιλίας […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Ελλάδα επιστρέφουν μετά από μήνες ομηρίας στο Τζιμπουτί της Αφρικής οι τρεις εναπομείναντες Έλληνες ναυτικοί, μετά τις συντονισμένες προσπάθειες των υπουργείων Εξωτερικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση στο twitter.

«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπουργείων Εξωτερικών και Ναυτιλίας έλαβε τέλος ο εγκλωβισμός και η πολύμηνη ταλαιπωρία των Ελλήνων ναυτικών στο Τζιμπουτί. Χθες οι 3 εναπομείναντες ναυτικοί, που βρίσκονταν εκεί, αφέθηκαν ελεύθεροι και επιστρέφουν στην πατρίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Έλληνες ναυτικοί, ήταν εγκλωβισμένοι στο πλοίο «Πτολεμαίος», το οποίο παρέμενε αγκυροβολημένο από τον περασμένο Αύγουστο, τρία ναυτικά μίλια μακριά από το λιμάνι λόγω οφειλών της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα