ΑΘΗΝΑ
20:36
|
23.06.2024

Θυμωμένος και απογοητευμένος με τους δημοσιογράφους που τον επικρίνουν εμφανίστηκε στο Τουίτερ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Σε μια σειρά από αναρτήσεις ο Ντάναλντ […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θυμωμένος και απογοητευμένος με τους δημοσιογράφους που τον επικρίνουν εμφανίστηκε στο Τουίτερ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Σε μια σειρά από αναρτήσεις ο Ντάναλντ Τραμπ παρουσίασε τον εαυτό του σαν τον πιο σκληρά εργαζόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ και χαρακτηρισε ψευδές δημοσίευμα των Τάιμς της Νέα Υόρκης που ανέφερε ότι εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού αποφεύγει την εργασία και ξοδεύει το χρόνο στην τηλεόραση και το φαγητό.

Αν και είναι συνηθισμένο ο Τραμπ να επιτίθεται σε δημοσιογράφους και μέσα, αυτή τη φορά ξεχώρισε με την προτροπή να αφαιρεθούν τα βραβεία Νόμπελ από τους δημοσιογράφους που του καταλογίζουν συμπαιγνία με τη Ρωσία.

Οι κοροϊδευτικές αντιδράσεις για τη σύγχυση με το βραβείο Πούλιτζερ οδήγησαν τον Τραμπ στο σβήσιμο των σχετικών αναρτήσεων και να αναρωτηθεί γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τον σαρκασμό του

Εξάλλου, ο σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Κέβιν Χάσετ δήλωσε πως η κατάσταση της οικονομίας είναι πολύ σοβαρή και είναι πιθανό η ανεργία να φτάσει στα επίπεδα της Μεγάλης Ύφεσης του 1929.

Το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κογκρέσου εκτιμά ότι η ανεργία από το 3,8% θα φτάσει στο δεύτερο τρίμηνο του 2020 το 14%, κατά το τρίτο τρίμηνο το 16% και στη συνέχεια θα υποχωρήσει.

Κατά τη Μεγάλη Ύφεση η ανεργία έφτασε το 25% το 1933.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα