ΑΘΗΝΑ
13:28
|
10.05.2024
Δωρεάν προβολές για χρήστες στην Ελλάδα Από την Τρίτη 19 Μαΐου έως την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η μεγάλη γιορτή των ντοκιμαντέρ υιοθετεί την τακτική πολλών άλλων σημαντικών σινε-διοργανώσεων και μεταφέρει τη δράση της ψηφιακά. Έτσι, το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το οποίο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από την Τρίτη 19 Μαΐου έως την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020,.

Συντονιζόμαστε στις οθόνες μας για να παρακολουθήσουμε μια επιλογή ταινιών του προγράμματος μεταξύ των οποίων και 77 ελληνικές παραγωγές.

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος πρόσβασης στις ψηφιακές προβολές, αλλά έχει κοινοποιηθεί ότι υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός, καθώς οι προβολές θα είναι διαθέσιμες δωρεάν, αποκλειστικά για χρήστες στην Ελλάδα.

Διαδικτυακά θα παρακολουθήσουν τις ταινίες και οι κριτικές επιτροπές ώστε να απονείμουν τα βραβεία τους.

Το Φεστιβάλ είναι σε διαρκή συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και τις υγειονομικές αρχές και ότα το επιτρέψουν οι συνθήκες θα εξετάσει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει και φεστιβαλικές προβολές σε θερινούς κινηματογράφους και σε ανοιχτούς χώρους (λιμάνι, πλατείες, πάρκα κ.α.) της Θεσσαλονίκης μέσα στο καλοκαίρι, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

Το Φεστιβάλ σε συνεργασία με το ΥΠΠΟΑ σκοπεύει να προσλάβει τους συμβασιούχους που επρόκειτο να εργαστούν τον Μάρτιο. Για τις ανάγκες της διαδικτυακής διοργάνωσης θα ενεργοποιηθούν όλες οι συμβάσεις Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν εκείνες που διακόπηκαν, εξαιτίας της αναβολής του Φεστιβάλ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα