ΑΘΗΝΑ
06:14
|
27.04.2024

Περίπου 3.000 αστυνομικοί βρίσκονται στους δρόμους για την αποφυγή των μετακινήσεων εκτός τόπου κατοικίας, των άσκοπων μετακινήσεων, αλλά και την αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού, με τα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περίπου 3.000 αστυνομικοί βρίσκονται στους δρόμους για την αποφυγή των μετακινήσεων εκτός τόπου κατοικίας, των άσκοπων μετακινήσεων, αλλά και την αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού, με τα πρόστιμα να παραμένουν τα ίδια. Ειδικότερα, 300 ευρώ για όσους προσπαθήσουν να μετακινηθούν εκτός περιφερειακής ενότητας και σε ορισμένες περιπτώσεις αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας οχημάτων για 60 ημέρες και 150 ευρώ για άσκοπες μετακινήσεις. Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι δεν επιτρέπεται δημόσια συγκέντρωση άνω των 10 ατόμων, με το πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση να ανέρχεται σε 1.000 ευρώ ανά άτομο.

Η αστυνομία, χρησιμοποιεί την ίδια επιτυχημένη συνταγή του Πάσχα, προκειμένου να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις. Οι λοιμωξιολόγοι, τόνιζαν, ότι αυτό το τριήμερο, είναι ίσως το σημαντικότερο των τελευταίων εβδομάδων, όσον αφορά την εξάπλωση του ιού.

«Αύριο υποδεχόμαστε την Πρωτομαγιά. Θα την περάσουμε διαφορετικά όπως και το Πάσχα» διαμήνυσε χθες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας ότι πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι η υγεία των πολιτών. Όπως επεσήμανε, τα μέτρα θα ισχύσουν στο ακέραιο έως τη Δευτέρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα