ΑΘΗΝΑ
21:28
|
09.05.2024

Ένας ιατρικός ερευνητής που βρισκόταν στα πρόθυρα “πολύ σημαντικών ευρημάτων” σχετικά με τον κορονοϊό βρέθηκε νεκρός το Σαββατοκύριακο στην Πενσυλβανία, ανέφεραν οι αρχές.Ο Μπινγκ Λιού, […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας ιατρικός ερευνητής που βρισκόταν στα πρόθυρα “πολύ σημαντικών ευρημάτων” σχετικά με τον κορονοϊό βρέθηκε νεκρός το Σαββατοκύριακο στην Πενσυλβανία, ανέφεραν οι αρχές.
Ο Μπινγκ Λιού, 37 ετών, ερευνητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μέσα σε ένα σπίτι στο Ρος Τάουνσιπ, βόρεια του Πίτσμπουργκ, δήλωσε ο ιατρός εξεταστής της κομητείας Αλεγκένι.
Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και το λαιμό, ανέφερε το πρακτορείο.
Μία ώρα μετά την ανακάλυψη του σώματος του Λιού, ένα δεύτερο άτομο, ο Χάο Γκου, 46 ετών, βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα αυτοκίνητο λιγότερο από ένα μίλι μακριά, ανέφερε το πρακτορείο.
Ο αστυνομικός του Ρος Τάουνσιπ, Μπράιαν Κόλεπ, είπε στο NBC News ότι οι άντρες γνώριζαν ο ένας τον άλλον. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Γκου σκότωσε τον Λιού πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του, όπου έδωσε τέλος στη ζωή του.
Ο Κόλεπ δήλωσε ότι οι αρχές εξακολουθούν να διερευνούν τη σχέση τους και ένα πιθανό κίνητρο για τη δολοφονία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα