ΑΘΗΝΑ
20:28
|
24.04.2024
Τον αποκαλεί "τρελό", "ηλίθιο" " "τσογλάνι", πολύ πιο "ανήθικο" και "βρώμικο παίχτη" από τον χειρότερο γκάνγκστερ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, ο χολιγουντιανός σταρ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ο σκληρός πλην ευφάνταστος επικριτής του ρεπουμπλικανού προέδρου, που πολεμά τον Τραμπ από την πρώτη στιγμή που διεκδίκησε την προεδρία στις ΗΠΑ, δεν δίστασε να τον αποκαλέσει “τρελό” και “ηλίθιο” στην εκπομπή The Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ.

“Θα είχαμε περάσει πολύ καλύτερα αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος ( Ντόναλντ Τραμπ) είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές αλλά όχι όπως τώρα” τόνισε ο αστέρας του Χόλιγουντ.

“Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια… Το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Σέξπιρ. Κανείς δεν έχει τα α@@ιδια να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια ατζέντα… Τι θα ήταν πιο σημαντικό για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον διάβολο για να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό” συνέχισε κατακεραυνόνοντας τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αντίθετα, όχι μόνο δήλωσε ότι θαυμάζει τον Άντριου Κουόμο αλλά είπε πως είναι πρόθυμος να τον υποδυθεί σε ταινία που θα είχε θέμα την πανδημία του κορονοϊού.

“Κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας Πρόεδρος. Θα μπορούσα να τον δω, μάλιστα, σε αυτή τη θέση. Στηρίζω τον Τζο Μπάιντεν αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν πολύ ικανό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι… Κάνει εξαιρετική δουλειά”.

Ο Ντε Νίρο όπως και πολλοί ακόμη δημοκρατικοί χολιγουντιανοί καλλιτέχνες επιτίθεται στον Τραμπ και τις πρακτικές του σε κάθε ευκαιρία.

Έχει εξαπολύσει, πολλάκις, μύδρους κατά του προέδρου των ΗΠΑ, όπως σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό των New York Times, που τον χαρακτήρισε “μικρή σκύλα”, “τσογλάνι” και πολύ πιο “ανήθικο” και “βρώμικο παίχτη” από τον χειρότερο γκάνγκστερ της μεγάλης οθόνης.  

” Ποτέ δεν σκέφτηκα τον Φρανκ που υποδύομαι στον ‘Ιρλανδό’ ως ανήθικο. Ζει σε έναν κόσμο όπου η τιμωρία είναι σκληρή αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Αν πει ότι θα κάνει κάτι, πρέπει να το κάνει. Δεν είναι ζήτημα ηθικής. Για μένα, άτομο χωρίς ίχνος ηθικής είναι ο Τραμπ. Δεν έχει ούτε ηθική, ούτε μπέσα, ούτε αίσθηση σωστού και λάθους. Είναι απλά κάποιος που παίζει μόνο βρώμικα” δήλωσε στη συνέντευξη που έγινε στο πλαίσιο του αφιερώματος του περιοδικού στις κορυφαίες κινηματογραφικές ερμηνείες της χρονιάς, στις οποίες συμπεριλήφθηκε και ο ρόλος του 76χρονου Ντε Νίρο στην ταινία “Ο Ιρλανδός” του Μάρτιν Σκορσέζε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα