ΑΘΗΝΑ
21:17
|
26.04.2024

Ο λοιμωξιολόγος και διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου ανακοίνωσε 6 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων, στα  2.71. Εκ […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο λοιμωξιολόγος και διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου ανακοίνωσε 6 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων, στα  2.71. Εκ των οποίων το 55% αφορά άνδρες και τα 603 κρούσματα είναι σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό. Τριάντα συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι και η διάμεση ηλικία τους είναι τα 67 έτη. Οι 10 από αυτούς, είναι γυναίκες. Την ίδια στιγμή, 87 συμπολίτες μας έχουν εξέλθει από Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Το τελευταίο 24ωρο δεν είχαμε θανάτους με τον αριθμό των νεκρών από τον φονικό ιό, να παραμένει στους 151. Οι σαράντα ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 75 έτη και το 93,4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα