ΑΘΗΝΑ
13:21
|
23.04.2024
Οι εργαζόμενοι της εταιρείας μπορούν να συνεχίσουν την τηλεργασία επ' αόριστον αν το επιθυμούν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από τις αρχές Μαρτίου, η συντριπτική πλειοψηφία των 5.000 εργαζομένων στο Twitter άρχισαν να δουλεύουν από το σπίτι. Σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο Τζακ Ντόρσεϊ, τους ενημέρωσε ότι εφόσον το επιθυμούν – και το επιτρέπει η φύση της εργασίας τους – μπορούν να συνεχίσουν την τηλεργασία επ’ αόριστον.

“Επιτρέψαμε στους υπαλλήλους να δουλεύουν από το σπίτι. Τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί ότι μπορούμε να είμαστε απολύτως λειτουργικοί έτσι. Επομένως, εάν οι υπάλληλοί μας βρίσκονται σε πόστο και κατάσταση που τους επιτρέπει να εργάζονται από το σπίτι και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν για πάντα, δεν έχουμε λόγο να μην το δεχτούμε”, έγραψε στο ενημερωτικό e-mail που απέστειλε ο Ντόρσεϊ στους υπαλλήλους του Twitter.

Θυμίζουμε ότι ο Τζακ Ντόρσεϊ έχει δεσμευτεί να διαθέσει 1 δις δολάρια από την προσωπική του περιουσία για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Για τους υπαλλήλους που δεν μπορούν να κάνουν μόνιμα τη δουλειά τους από το σπίτι, η εταιρεία λέει ότι είναι πιθανό να ανοίξει τα γραφεία της έως το τέλος του έτους, αλλά όχι πριν από τον Σεπτέμβριο.  

Το Twitter διαθέτει 35 γραφεία σε όλο τον κόσμο, σε πόλεις όπως το Νέο Δελχί, το Λονδίνο και η Σιγκαπούρη. Εταιρείες όπως το Facebook και η Google έχουν επίσης ενημερώσει πολλά από τα στελέχη τους ότι μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως για το υπόλοιπο του 2020.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα