ΑΘΗΝΑ
09:33
|
04.10.2023
Ο Τζεβχέρ Τοκτάς, ομολόγησε ότι σκότωσε τον πέντε ετών γιο του που είχε κορονοϊό, επειδή δεν τον αγαπούσε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ποδοσφαιριστής της Μπούρσα Γιλντιρίμ Σπορ, Τζεβχέρ Τοκτάς, ομολόγησε στις τουρκικές αρχές ότι σκότωσε τον πέντε ετών γιο του που είχε κορονοϊό, επειδή δεν τον αγαπούσε.

Τα γεγονότα έλαβαν χώρα στις 23 Απριλίου, όταν ο γιος του Τοκτάς εισήχθη σε κλινική της Προύσας με υψηλό πυρετό και άλλα συμπτώματα που παρέπεμπαν στην Covid-19.

Την ίδια μέρα, ο Τοκτάς κάλεσε τους γιατρούς λέγοντας ότι ο γιος του είχε προβλήματα αναπνοής, με το παιδί να πεθαίνει δύο ώρες αργότερα στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πέρασαν έντεκα μέρες μέχρι που ο Τοκτάς παραδόθηκε στην αστυνομία , αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος ένπιξε το παιδί του με ένα μαξιλάρι.

“Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, και πίεσα για 15 λεπτά χωρίς σταματημό. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, αφαίρεσα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα” ομολόγησε ο ποδοσφαιριστής.

“Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιό, από τότε που γεννήθηκα. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπώ. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα” συμπλήρωσε κυνικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα