ΑΘΗΝΑ
04:52
|
26.04.2024

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραβρέθηκε χθες στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, για την παράδοση της δωρεάς της Πλεύσης Ελευθερίας, που αποτελείται από έναν υπερσύγχρονο καρδιογράφο και ένα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραβρέθηκε χθες στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, για την παράδοση της δωρεάς της Πλεύσης Ελευθερίας, που αποτελείται από έναν υπερσύγχρονο καρδιογράφο και ένα λουτρό υπερήχων. Η κα Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Πλεύση Ελευθερίας, ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Υγείας, συνομίλησε με το προσωπικό, και ενημερώθηκε για τη σημασία που έχουν τα νέα αυτά ιατρικά μηχανήματα για τη λειτουργία του κέντρου υγείας, που αποτελεί κέντρο αναφοράς για τον Κορονοϊό.

“Η συγκεκριμένη προσφορά μας συγκινεί και μας δίνει περισσότερη δύναμη για το δύσκολο έργο μας. Από τη δική μας πλευρά, κυρία Πρόεδρε, σας διαβεβαιώνουμε ότι, η δωρεά σας θα πιάσει τόπο και θα βοηθήσει σημαντικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση και πιο ασφαλή εξυπηρέτηση των ασθενών. Από την άλλη πλευρά, η γενναιόδωρη χειρονομία σας, όπως και άλλες χειρονομίες απλών πολιτών, επιχειρηματιών και διαφόρων συλλόγων, θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας για πάντα και θα εμπνέουν σεβασμό και ευγνωμοσύνη”, είπε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Αριστοφάνης Γκίκας.

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ευχαρίστησε τους ιατρούς, νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου για τον αγώνα τους, λέγοντας: “Είναι μέρα μεγάλης χαράς για μένα, γιατί καταφέραμε να υλοποιήσουμε μια υπόσχεση: της ουσιαστικής ενίσχυσης του Πρωτοβάθμιου Συστήματος Υγείας και ενός Κέντρου Υγείας, του δικού σας, του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του Κορονοϊού και που οι άνθρωποί του, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι το Σύστημα Υγείας είναι οι άνθρωποι, δίνουν μία μάχη καθημερινή, και μάλιστα, τώρα πια, εικοσιτετράωρη”, και πρόσθεσε “θέλουμε να εκπέμψουμε ένα μήνυμα προς την Πολιτεία, ότι η κατεύθυνση της ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και ειδικά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, πρέπει να συνεχιστεί, να ενισχυθεί διότι αυτή είναι η εγγύησή μας, αυτό είναι το δίχτυ προστασίας του Πολίτη απέναντι στην Πανδημία, αλλά και συνολικά απέναντι σε κάθε δοκιμασία για την υγεία και την ανθρώπινη ζωή”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα