ΑΘΗΝΑ
17:06
|
26.04.2024
"Λύστε αλλού τις διαφορές σας" λέει ο Γιάννης Τοπαλούδηγες λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγες ώρες πριν την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, ο πατέρας του θύματος μίλησε στον ΑΝΤ1, τόσο για τα όσα συνέβησαν χθες, μετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση της εισαγγελέως στη δίκη, όσο και για την ετυμηγορία που περιμένουν σήμερα από το δικαστήριο.

“Είναι θεμιτό κάποιοι να υπερασπίζονται τους συναδέλφους τους, αλλά όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια”, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Τοπαλούδης, αναφερόμενος στις παρεμβάσεις Βερβεσού και Κλεφτογιάννηστην εκπνοή της δίκης για τη δολοφονίας της κόρης του, Ελένης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε “εξωφρενικό” το να έρχονται εδώ και να «μας εμπαίζουν σαν οικογένεια” μιλώντας για την πλευρά των κατηγορουμένων, ενώ σχολιάζοντας την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας, που προκάλεσε αντιδράσεις, είπε πως “η εισαγγελέας μίλησε ανθρώπινα και νομικά”.

“Σταματήστε να παίζετε πολιτικά παιχνίδια στη μνήμη της κόρης μας, λύστε αλλού τις διαφορές σας” είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, ενώ ερωτηθείς για τις σημερινές του προσδοκίες απάντησε πως αναμένει την ανώτατη ποινή που προβλέπει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

“Περιμένω των ανώτατη ποινή που προβλέπει η ελληνική Δικαιοσύνη και ελληνικός ποινικός κώδικας. Αν το ανώτατο ήταν η θανατική ποινή, θα περίμενα θανατική ποινή”, είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της φοιτήτριας αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 το μεσημέρι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα