ΑΘΗΝΑ
18:23
|
19.04.2024

Σε πορεία ύφεσης φαίνεται πως βρίσκεται η πανδημία του κορονοϊού στην Κούβα, καθώς σημειώνονται θεαματικές επιδόσεις σε δύο κρίσιμους δείκτες. Την Τετάρτη 20 Μαΐου συμπληρώθηκαν […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πορεία ύφεσης φαίνεται πως βρίσκεται η πανδημία του κορονοϊού στην Κούβα, καθώς σημειώνονται θεαματικές επιδόσεις σε δύο κρίσιμους δείκτες.

Την Τετάρτη 20 Μαΐου συμπληρώθηκαν εφτά συνεχείς μέρες χωρίς θανάτους, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 13 νέα κρούσματα.

Επίσης ο αριθμός των ασθενών που πήραν εξιτήριο πάλι ξεπέρασε τις μολύνσεις καθώς 35 ασθενείς προστέθηκαν στους 1.573 που έχουν ανανήψει.

Από τα 13 νέα κρούσματα εννιά ήταν επαφές ήδη καταγεγραμμένων κρουσμάτων, ενώ είναι υπό διερεύνηση η εστία μόλυνσης των άλλων τεσσάρων.

Οι ασθενείς που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι μόλις δύο, έξι είναι σε σοβαρή κατάσταση, η κατάσταση 286 ασθενών εξελίσσεται ομαλά χωρίς επιπλοκές, 816 ευάλωτα άτομα φιλοξενούνται σε κέντρα υγείας, ενώ 1.889 βρίσκονται υπό επίβλεψη σε κέντρα πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα