ΑΘΗΝΑ
10:19
|
27.10.2021
Έντιμοι άνθρωποι με συνείδηση; Κι όμως ζουν ανάμεσά μας!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Είναι ανιδιοτελείς, έχουν συνείδηση και δεν μπαίνουν σε πειρασμό. Υπάρχουν ακόμη καλοί Σαμαρείτες που ζουν ανάμεσά μας!

Ο λόγος για μια οικογένεια στη Βιρτζίνια που βρήκε στον δρόμο δύο ταχυδρομικούς σάκους που περιείχαν 1 εκατομμύριο δολάρια σε ρευστό, τους οποίους χωρίς δεύτερη σκέψη, παρέδωσε στην αστυνομία.

Η Έμιλι Σαντς αφηγήθηκε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WTVR ότι είχε βγει για βόλτα με την οικογένειά της, το περασμένο Σάββατο, όταν ένα αυτοκίνητο μπροστά από το δικό τους έκανε έναν ελιγμό για να αποφύγει κάποιο αντικείμενο, το οποίο η ίδια δεν κατάφερε να παρακάμψει.

Σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους, για να μαζέψουν αυτό που τους φαινόταν ως ένας μεγάλος σάκος με σκουπίδια και εκεί κοντά εντόπισαν κι έναν δεύτερο.

Μόλις έφθασαν στον προορισμό τους, ανακάλυψαν το περιεχόμενο των δύο σάκων, που είχαν βάλει στο πορτ παγκάζ, συνειδητοποιώντας ότι πρόκειται για φακέλους που περιείχαν χρήματα.

Η οικογένεια παρέδωσε τους σάκους στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Καρολάιν, βόρεια της πρωτεύουσας της Βιρτζίνια, του Ρίτσμοντ, με την αστυνομία να κάνει λόγο για μία “θαυμάσια” χειρονομία. “Είμαστε υπερήφανοι, εκπροσωπούν επάξια την κομητεία επιδεικνύοντας τέτοια τιμιότητα”, σημείωσε ένας αστυνομικός.

Η Έμιλι Σαντς είπε στο WTVR ότι το να παραδώσει τους σάκους στην αστυνομία ήταν “το καλύτερο που είχε να κάνει”, καθώς “δεν μας ανήκαν”.

Η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει πώς βρέθηκαν οι σάκοι στη μέση του δρόμου, όμως πιστεύει ότι προορίζονταν για κάποια τράπεζα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα