ΑΘΗΝΑ
12:37
|
25.04.2024
Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση του διαβόητου ισοβίτη κακοποιού στην Ελλάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο διαβόητος δολοφόνος, ληστής και διαρρήκτης Κώστας Πάσσαρης εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Οι ρουμανικές δικαστικές αρχές φέρεται να έχουν κάνει αποδεκτό το αίτημά του και έτσι στα επόμενα 24ωρα ο διαβόητος 45χρονος κακοποιός που έχει καταδικαστεί σε ισόβια, αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Ωστόσο, η επιστροφή του στην Ελλάδα εξαρτάται από την κρίση της ελληνικής εισαγγελίας, συγγεκριμένα της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία θα απαντήσει μέσα σε διάστημα 90 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Πάσσαρης (9 Μαρτίου 1975) απασχόλησε έντονα την ελληνική κοινή γνώμη το 2001, όταν σκότωσε δύο αστυνομικούς και τραυμάτισε σοβαρά έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

Σήμερα, είναι φυλακισμένος με ισόβια στην Κραϊόβα της Ρουμανίας. Τον Ιανουάριο είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας σε τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη για ισάριθμες δολοφονίες και επιπλέον σε 49 χρόνια κάθειρξη για επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών και τρεις ληστείες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα