ΑΘΗΝΑ
04:10
|
19.04.2024

Ο τπουργός Εξωτετικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάσα κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση πως χρησιμοποιεί τους απόδημους Βενεζουελάνους και την ανθρωπιστική βοήθεια για τον κορονοϊό για να […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο τπουργός Εξωτετικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάσα κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση πως χρησιμοποιεί τους απόδημους Βενεζουελάνους και την ανθρωπιστική βοήθεια για τον κορονοϊό για να αποπροσανατολίσει από την απόπειρα εισβολης μισθοφόρων.

Ο Αρεάσα αναφερόταν σε μια πρωτοβουλία της κυβέρνησης της Ισπανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου απόδημοι Βενεζουελάνοι να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών η ενέργεια χαρακτηρίζεται απατηλό θέαμα που σκοπό έχει να ξεγελάσει τη διεθνή κοινότητα και να νομιμοποιήσει πραξικοπηματικές ενέργειες μέσω υποσχέσεων για ανθρωπιστική βοήθεια.

“Πρόκειται για ένα μασκάρεμα της υποταγής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πολιτική της ανατροπής του καθεστώτος, μέσω της οποίας η Ουάσιγκτον προκαλεί δυστυχία στη Βενεζουέλα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα