ΑΘΗΝΑ
22:49
|
25.04.2024
Ανδρας 19 ετών έπεσε νεκρός στο Ντιτρόιτ από πυρά το βράδυ της Παρασκευής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας νεαρός άνδρας, 19 ετών έπεσε νεκρός στο Ντιτρόιτ από πυρά το βράδυ της Παρασκευής, όπως μεταδίδει το CNN επικαλούμενο ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος της περιοχής. Σύμφωνα με την αστυνομία ο άγνωστος δράστης, επέβαινε σε SUV Dodge Durango.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε.

Η αστυνομία του Ντιτρόιτ δεν έχει εξακριβώσει εάν το θύμα συμμετείχε όντως στη διαδήλωση, ωστόσο οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης όπου βρίσκοταν σε εξέλιξη κινητοποιήσεις.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ντιτρόιτ, Τζέιμς Κρεγκ, δήλωσε ότι ένα άτομο συνελήφθη όταν προσπάθησε να πατήσει αστυνομικό με το αυτοκίνητό του.

«Δεν θα μείνω άπραγος να αφήσω μια μικρή μειοψηφία, εγκληματίες, να έρθουν εδώ, να επιτίθενται στους αστυνομικούς μου και δημιουργούν ανασφάλεια στην κοινωνία μας. Δεν πρόκειται να το ανεχθούμε», δήλωσε ο Κρεγκ.

Στο Χιούστον του Τέξας, 200 διαδηλωτές συνελήφθησαν και οι περισσότεροι θα κατηγορηθούν για παρακώληση της κυκλοφορίας, ενώ τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν και οκτώ οχήματα της αστυνομίας υπέστησαν ζημιές. 50 διαδηλωτές έχουν συλληφθεί στην Μινεάπολη, ενώ 2.500 αστυνομικοί επιχειρούν στην πολιτεία της Μινεσότα και υπάρχει η σκέψη, να χρησιμοποιηθεί και η εθνική φρουρά, η οποία στην περιοχή αριθμεί την δύναμη των 1700 αντρών.  Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, έχει ζητήσει από το Πεντάγωνο, να έχει έτοιμες μονάδες του στρατού, προκειμένου να παρέμβουν άμεσα αν η κατάσταση ξεφύγει ακόμη περισσότερο.

Πηγή: CNN

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα