ΑΘΗΝΑ
11:39
|
02.12.2022

Ένα τυφέκιο εφόδου AR-15 της αστυνομίας πρωταγωνίστησε για λίγα δευτερόλεπτα στο Σιάτλ, καθώς άλλαξε χέρια ανάμεσα σε δύο άνδρες. A scary moment from earlier on […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα τυφέκιο εφόδου AR-15 της αστυνομίας πρωταγωνίστησε για λίγα δευτερόλεπτα στο Σιάτλ, καθώς άλλαξε χέρια ανάμεσα σε δύο άνδρες.

Σε βίντεο του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού KOMO φαίνεται ένας διαδηλωτής να επεξεργάζεται ένα τυφέκιο εφόδου AR-15 που έχει πάρει από εγκαταλειμμένο αστυνομικό όχημα το οποίο φλέγεται.

Ο διαδηλωτής δεν δείχνει πρόθεση να το χρησιμοποιήσει, ούτε το στρέφει προς κάποια κατεύθυνση.

Προς το μέρος τρέχει ένας άνδρας που με προτεταμένο ένα πιστόλι σημαδεύει τον διαδηλωτή, ενώ έχει περασμένο στον ώμο του και ένα τυφέκιο.

Ο άγνωστος άνδρας αρπάζει το AR-15 από τον διαδηλωτή, ο οποίος δεν αντιστέκεται ούτε αντιδρά με κάποιο τρόπο, και τον αφήνει να φύγει.

Στη συνέχει ο άνδρας αφαιρεί τον γεμιστήρα και εξετάζει αν έχει σφαίρα στη θαλάμη.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μπράντι Κρουζ του τοπικού σταθμού Q13Fox, ο άνδρας που αφόπλισε τον διαδηλωτή ήταν ο ιδιωτικός φρουρός της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δημιουργία ειδικού δικαστηρίου για να κατασχέσει κεφάλαια της Ρωσίας, προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

«Ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, προτείνουμε να στήσουμε ένα ειδικό δικαστήριο, υποστηριζόμενο από τα Η.Ε.», ανέφερε χαρακτηριστικά η φον ντερ Λάιεν.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα