ΑΘΗΝΑ
14:30
|
22.05.2024
Ο βιαστής της Λευκίμμης αρνήθηκε να χειρουργηθεί λέγοντας στους γιατρούς ότι προτιμάει να πεθάνει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πριν 8 ημέρες, κατά την επιχείρηση της σύλληψης του επονομαζόμενου “δράκου του Κάβου” που κατηγορείται για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης, ο βιαστής της Λευκίμμης, Δημήτρης Ασπιώτης στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, έκανε salto mortale πέφτοντας σε χαράδρα 200 μέτρων, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και στο ισχίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, σήμερα, ο κρατούμενος Δημήτρης Ασπιώτης που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας αρνήθηκε να χειρουργηθεί, λέγοντας στους γιατρούς ότι προτιμάει να πεθάνει.

Το χειρουργείο του ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα, γιατί τα τραύματα του από την πτώση είναι πολύ σοβαρά. Παρόλα αυτά όμως, ο 47χρονος βιαστής δεν δίνει την συγκατάθεσή του για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ιατρικές πηγές κρίνουν ότι αν ο 47χρονος βιαστής δεν χειρουργηθεί άμεσα δεν πρόκειται να ξαναπερπατήσει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έχει αποφασισθεί την ερχόμενη Τετάρτη να μεταχθεί στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού όπου και θα συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα