ΑΘΗΝΑ
19:59
|
17.06.2024

Οι σωματοφύλακες του προέδρου των ΗΠΑ μετέφεραν εσπευσμένα τον Ντόναλντ Τραμπ στο υπόγειο καταφύγιο του Λευκού Οίκου, όταν το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαΐου εκατοντάδες […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι σωματοφύλακες του προέδρου των ΗΠΑ μετέφεραν εσπευσμένα τον Ντόναλντ Τραμπ στο υπόγειο καταφύγιο του Λευκού Οίκου, όταν το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαΐου εκατοντάδες διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική βία.

Σύμφωνα με τους Τάιμς της Νέας Υόρκης, που επικαλούνται πηγή με γνώση του θέματος από πρώτο χέρι, το καταφύγιο έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε περιπτώσεις τρομοκρατικών επιθέσεων.

Παρότι σε καμία περίπτωση ο Τραμπ και η οικογένειά του δεν κινδύνεψαν, οι διαδηλώσεις μπροστά στο Λευκό Οίκο έχουν προκαλέσει ανησυχία στον ένοικό του. Την Κυριακή απέφυγε την έκθεση, παρά την πρόταση των συμβούλων του να κάνει ένα διάγγελμα.

Συνέχισε ωστόσο τις αναρτήσεις στο Τουίτερ καλώντας τους κυβερνήτες Πολιτειών και τους δημάρχους που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς να σκληρύνουν τη στάση τους, και να στείλουν την Εθνοφρουρά εναντίον των διαδηλωτών τους οποίους χαρακτήρισε αναρχικούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα