ΑΘΗΝΑ
14:27
|
20.04.2024

Το Twitter «μπλόκαρε» τη σελίδα της ένωσης αστυνομικών της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, αφότου δημοσίευσαν προσωπικά δεδομένα της Κιάρα ντε Μπλάζιο, κόρης του δημάρχου της […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Twitter «μπλόκαρε» τη σελίδα της ένωσης αστυνομικών της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, αφότου δημοσίευσαν προσωπικά δεδομένα της Κιάρα ντε Μπλάζιο, κόρης του δημάρχου της Νέας Υόρκης, η οποία συνελήφθη το περασμένο Σάββατο όταν συμμετείχε σε διαδήλωση που είχε απαγορευτεί. Η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται από τους όρους της κοινότητας, και ένας εκπρόσωπος του Twitter δήλωσε σχετικά: «Ο λογαριασμός έχει προσωρινά “κλειδώσει” για παραβίαση της πολιτικής προσωπικών πληροφοριών». Η ανάρτηση της ένωσης αστυνομικών ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πώς θα προστατέψουν οι αστυνομικοί τους Νεοϋορκέζους από τους ταραχοποιούς αναρχικούς όταν η κόρη του δημάρχου που πετά αντικείμενα είναι μία από αυτούς;».

«Είμαι υπερήφανος για εκείνη, που νοιάζεται τόσο πολύ και είναι διατεθειμένη να βγει εκεί έξω και να κάνει κάτι για αυτό» δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης για την κόρη του, όταν πληροφορήθηκε τη σύλληψή της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα