ΑΘΗΝΑ
13:55
|
18.04.2024
Ο σημερινός αριθμός ξεπερνά τα ημερήσια κρούσματα που καταγράφηκαν στο απόγειο της επιδημίας στη χώρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αριθμός ρεκόρ 3.574 νέων covid-19 κρουσμάτων κατέγραψε το τελευταίο 24ωρό το Ιράν σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας Κιανούς Τζαχανπούρ.

Εδώ και έναν μήνα και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, παρατηρείται στη χώρα αύξηση του ημερήσιου αριθμού νέων κρουσμάτων, με αποκορύφωμα τον σημερινό αριθμό που ξεπερνά τα ημερήσια κρούσματα που είχαν καταγραφεί στο απόγειο της επιδημίας στη χώρα.

Παρόλα αυτά, ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών από τον ιό παραμένει σχετικά χαμηλός καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 59 θάνατοι. Από το ξέσπασμα της πανδημίας έως σήμερα στο Ιράν έχουν καταγραφεί 164.270 κρούσματα και 8.071 θάνατοι.

Η άνοδος των νέων κρουσμάτων είναι πιθανό να οφείλεται στην αύξηση των διαγνωστικών τεστ που διενεργούνται στον πληθυσμό, καθώς ο Τζαχανπούρ δηλώνει ότι έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από ένα εκατομμύριο.

Ωστόσο, η συνεχής άνοδος των νέων κρουσμάτων προκαλεί ανησυχία στο Υπουργείο Υγείας, το οποίο εξακολουθεί να υπενθυμίζει στους Ιρανούς ότι ο κορονοϊός δεν έχει εξαλειφθεί από τη χώρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα